Suomen Valoteknillisen Seuran VALAISTUSTEKNIIKAN PERUSTEET –kurssi 5.10.2010

Mitä ovat:

Valo, spektri, valovirta, valaistusvoimakkuus, valovoima, luminanssi, silmänherkkyyskäyrä, näkeminen, tappi- ja sauvasolut, valon vaikutukset ihmiseen, vuorokausirytmi ja vireystila, värintoisto ja -indeksi, värilämpötilat, väriavaruus, häikäisy, lampputyypit ja niiden ominaisuudet, EU-säädösten myötä poistuvat lamput, LED ja OLED, sisä- ja ulkovalaisimet, valonjakokäyrät, valaistustavat, valaistusstandardien asettamat vaatimukset, valaistuslaskenta, DIALux, valaistuksen ohjaus, valaistusmittaukset, valaistushuolto, valaistuksen elinkaarikustannukset, energiatehokkuus, EU-direktiivit…?

Ne ja monet muut selviävät Suomen Valoteknillisen Seuran VALAISTUSTEKNIIKAN PERUSTEET –kurssilla 5.10.2010 alan parhaiden osaajien johdolla.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, joiden työhön valaistus liittyy tavalla tai toisella. Tarjolla on tiivistetyssä muodossa kaikki perustieto, joka valaistuksesta on syytä tietää. Ennakkotietoja aiheesta ei edellytetä. Myös valaistusasiat jo osaaville tarjoutuu mahdollisuus tietojen kertaukseen ja päivitykseen.

Kurssille ilmoittautuminen 28.9.2010 mennessä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Lisätiedot ja ohjelma kurssiesitteessä (pdf)