Valaistusala saa helmikuussa oman ammat­ti­lais­ta­pah­tuman

Uusi VALO/ON 2017 -tapahtuma esittelee valaistuksen mahdollisuuksia arkkitehtuurin, valaistustekniikan ja sähkösuunnittelun näkökulmista.

Uusi ja erilainen valaistuksen ammattilaistapahtuma kokoaa alan toimijat yhteen helmikuussa. Kaksipäiväinen VALO/ON 2017 kerää yhteen 29 julkisten tilojen valaistuksen johtavaa yritystä esittelemään kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat uutuustuotteensa ja palvelunsa.

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 1.-2.2.2017 Tapahtumakeskus Telakalla Helsingin Hernesaaressa. Jatkossa VALO/ON järjestetään kahden vuoden välein.

Tapahtumassa kävijät pääsevät tutustumaan sekä valaistuksen tarjoamiin ratkaisuihin niin arkkitehtuurin, valaistustekniikan kuin sähkösuunnittelunkin näkökulmista. Kansainväliset keynote-puhujat tarjoavat uusia näkökulmia valaistusalan haasteisiin ja tarkastelevat valoa monialaisin ottein. Rento illanvietto mahdollistaa uusien ja vanhojen tuttavuuksien tapaamisen inspiroivassa ympäristössä.

Näyttelyarkkitehtinä toimii Kari Lappalainen ja tunnuksen on suunnitellut Kobra Agency. Tapahtumakumppaneina mukana ovat muun muassa Suomen Valoteknillinen Seura, Sähkösuunnittelijat NSS ry  ja Sisustusarkkitehdit SIO Ry. Tapahtuman tuottaa Helsinki Design Weekin takana oleva Luovi Productions Oy.

Mukana ovat seuraavat näytteilleasettajat:

a L U M E N Oy
Aura Light Oy
C2 SmartLight Oy
Cariitti Oy
DECOlight Oy
DJS Automation Oy
Easy LED Oy
Ensto Lighting Oy
Fagerhult Oy
Feilo Sylvania Finland Oy
Glamox Luxo Lighting Oy
Greenled Oy
Greenlux Finland Oy
Hella Lighting Finland Oy
Helvar Oy Ab
iGuzzini Finland & Baltic Oy
Innojok Oy
Ketonen Oy
LEDVANCE Oy
Louis Poulsen Finland Oy
OEM Finland Oy
OSRAM Oy
Oy Hedtec Ab
Performance in Lighting Oy
Philips Lighting Finland Oy
Purso Oy
SAAS Instruments Oy
SILUX Oy Ab
Tehomet Oy
Jyväskylän Messut Oy