Valaistuksen tuotepäällikkö, SLO Oy

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

Haemme pääkonttoriimme Vantaan Tuupakkaan sinua aktiivinen, asiakaskeskeinen ja ammattimainen

VALAISTUKSEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ

TEHTÄVIISI KUULUU
Toimit tuotepäällikkönä valaistuksen tuotealueella vastaten valaisimista, valonlähteistä ja valaistuksen ohjaukseen liittyvistä tuotteista. Kehität ja ylläpidät kilpailukykyistä ja laadukasta tuotevalikoimaa Suomen suurimman sähkötarviketukun hankintaorganisaatiossa. Vastaat myös tuotteiden markkinoinnista yhdessä myyntiorganisaation ja tavarantoimittajien kanssa sekä koulutat asiakaskuntaamme ja myyntiorganisaatiotamme.

TARJOAMME SINULLE
Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa haastavien projektien parissa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille ja muun organisaation osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ
Sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden kokemus valaistusalalta ja valaistuksen ohjauksesta. Kehität tuotealuettasi, omaa osaamistasi ja verkostoidut helposti. Olet innostunut, aktiivinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava valaistuksen ammattilainen. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

KYSY LISÄÄ
Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Samuli Rasinmäki p. 050 568 2341 tai samuli.rasinmaki@slo.fi.

HAKEMUKSET
Lähetä hakemuksesi www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 13.1.2020 mennessä.

Valaistuksen perusteet -kurssi 22.-23.1.2020

Valoakatemia 2020
Valaistuksen perusteet
Aika: Ke–To 22.-23.1.2020
Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Leiritie 1, Vantaa; auditorio MMA101

Kurssilla käydään läpi valaistuksen keskeisimmät perusasiat. Kurssi on tarkoitettu suunnittelijoille, valaistuksen toteutuksesta ja käytöstä vastaaville henkilöille, rakennuttajille ja rakentajille, laitevalmistajille ja laitetoimittajille sekä muille valaistuksen parissa työskenteleville. Ennakkotietoja aiheesta ei edellytetä. Myös valaistus­asiat jo osaaville tarjoutuu mahdollisuus tietojen kertaukseen ja päivitykseen.

Lisätiedot: www.valoakatemia.fi/koulutus/valaistuksenperusteet

Ilmoittautumiset: www.lyyti.in/valaistuksenperusteet2020

Valaistuksen perusteet nyt videoina verkossa!

Aloita opiskelu vaikka kotisohvalla!

Videoiden katseluun tarvitset katselukoodeja, joita voit tilata helposti laskulla sähköpostiisi.

18 videota, 10 tuntia asiaa valaistuksen perusteista, aiheina muun muassa valaistusstandardit, valaistuksen ohjaustavat, valonlähteet ja häiriövalo.

valoakatemia.fi/videot

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

  • opetella valaistusmittarien käyttöä
  • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
  • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI