Aluemyyntipäällikkö (Purso Oy)

Haemme rohkeaa ja ratkaisukeskeistä aluemyyntipäällikköä Purson valaistustiimiin!

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi ympäristössä, jossa työhön suhtaudutaan vakavasti mutta ei ryppyotsaisesti? Sopisitko porukkaan, jossa ollaan ylpeitä korkeasta laadusta sekä kyvystä palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja pitkäjänteisesti? Motivoiko sinua tulokset, korkealuokkainen tuote ja itsenäinen työ?

Etsimme SNEP-valaistusyksikköömme aluemyyntipäällikköä vastaamaan valaistusjärjestelmien myynnistä Keski-, Itä- ja/tai Pohjois-Suomessa. SNEP-valaistusjärjestelmät on kehitetty valaisemaan erityisesti suuria rakennuksia ja julkisia tiloja kuten: myymälöitä, kauppakeskuksia, teollisuushalleja, logistiikkakeskuksia sekä liikunta- ja pysäköintitiloja.

Tässä tehtävässä vastaat SNEP-valaistusjärjestelmien myynnistä alueesi olemassa oleville asiakkaille sekä etsit aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Asemapaikkasi perusteella voimme rajata alueellisen vastuun joustavasti joko Keski-, Itä- tai Pohjois-Suomen alueelle.

Tehtävässä onnistut mikäli viihdyt ihmisten parissa sekä tykkäät itsenäisestä, järjestelmällisestä ja aktiivisesta myyntityöstä. Tärkeää on myös viihtyä auton ratissa, sillä liikkuminen asiakkailla tapahtuu autolla ja suhteellisen laajalla alueella.

Tarjoamme sinulle:

 • Edellytykset huippusuorituksille alansa kärkeä edustavassa kasvavassa suomalaisessa perheyhtiössä.
 • Korkeatasoiset ja laadukkaat tuotteet sekä mainiot työkalut myyntityön toteuttamiseen.
 • Jatkuvasti kehittyvän toimialan ja ammattitaitoiset työkaverit.
 • Kiinteän kuukausipalkan ja autoedun tai vaihtoehtoisesti toiminimipohjalta tuloksiin perustuvan joustavan palkkausmallin

Toivomme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta valaistus- tai sähköalan tuotteiden ja ratkaisujen kenttämyynnistä
 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa joko sähkön tai myynnin alalta.
 • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • Järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta

Lisätietoja tehtävästä antaa valaistusyksikkömme myyntipäällikkö Vesa Eerola p . 050-5575949. Vastaanotamme hakemuksia 31.12.2018 asti osoitteessa: https://purso.fi/fi/yritys/rekrytointi/

Valaistusratkaisujen projektimyyjä (iGuzzini Finland & Baltic Oy)

iGuzzini on Italian suurin arkkitehtuurivalaisin valmistaja ja yksi suurimmista Euroopassa. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja se valmistaa korkealuokkaisia sisä- ja ulkovalaisimia ammattikäyttöön. iGuzzinin mallisto kattaa kaikki tärkeimmät julkisten tilojen ja ulkoalueiden valaistuksen tuoteryhmät. Teemme yhteistyötä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. iGuzzini Finland & Baltic Oy on iGuzzini Illuminazione Spa:n tytäryhtiö. Lighting innovation for people. iGuzzini. www.iguzzini.com

Oletko omatoiminen, ketterä ja tehokas myyntihenkilö, joka hallitsee niin tuote-esittelyn kuin tarjouslaskennan ja myyntineuvottelut? Onko arkkitehtikunta tai sisustusarkkitehdit sinulle entuudestaan tuttuja vai oletko muuten tehnyt töitä design -tuotteiden parissa? Tunnetko kaupunkien ulko- tai sisävalaistuksen rakennuttajia? Haluatko olla liikkeellä, tavata asiakkaita ja päästä tarjoamaan valaisimia arkkitehtuurin tai ympäristörakentamisen ykköshankkeisiin Suomessa? Jos vastaat kyllä edellä mainittuihin kysymyksiin ja haluat kehittyä urallasi valaistusalan erityisosaajaksi, niin tämä voi olla sinun mahdollisuutesi!

Haemme joukkoomme luovaa

Valaistusratkaisujen projektimyyjää

toimipaikkana Helsingin Vallila tai sopimuksen mukaan.

 • olet myyntihenkinen ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • olet omatoiminen, mutta osaat toimia tiimin jäsenenä ja auttaa työkavereitasi
 • hallitset toimisto-ohjelmien ja tietokoneen käytön
 • sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja olet innostunut oppimaan uutta
 • sinun on helppoa tutustua uusiin ihmisiin ja luoda uusia asiakkuuksia
 • sinulla on hyvä suomen- ja englanninkielentaito
 • olet kehityshakuinen ja löydät mahdollisuuksia tehostaa työtäsi toimimalla uudella tavalla
 • suhtaudut asioihin positiivisesti ja olet joukkuepelaaja
 • kokemus ja osaaminen valaistusalalta ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja värikkään työtehtävän valaistusalan näköalapaikalla, kilpailukykyiset työsuhde-edut, mukavan työtiimin sekä keskeisellä paikalla olevan työpaikan Design-keskittymässä Vallilassa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen katri.flander@iguzzini.com 14.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tommi Reijola, puh. 0400 419 995.

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/5939145

Valaistussuunnittelija (I-Valo Oy)

I-Valo on haastavien olosuhteiden valaistusratkaisujen edelläkävijä, joka on valmistanut valaisimia vuodesta 1971 lähtien. Olemme yli 45 vuoden aikana toimittaneet tuhansia erilaisia valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Toteutettavat ratkaisut lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja I-Valon asiantuntijat suunnittelevat ne energiatehokkuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja ulkonäköä ajatellen. I-Valo sijaitsee Iittalassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja tänä päivänä I-Valossa työskentelee 40 valaistusalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat teollisuuden merkittävät toimijat, isot sähköurakoitsijat, tukkurit ja arkkitehtitoimistot. I-Valo kuuluu kansainväliseen Fagerhult -konserniin, joka toimii aktiivisesti 13 brändillä yli 25 maassa. Tutustu meihin osoitteessa https://www.i-valo.com.

Kasvumme jatkuessa etsimme nyt tiimiimme

Valaistussuunnittelijaa

vastaamaan valaistussuunnittelumme kokonaisuudesta.

Toimit tärkeässä roolissa, osana kansainvälistä myyntitiimiämme tukien myyntipäälliköitämme tarjousprosesseissa. Tehtäviisi kuuluu sekä esisuunnittelun että tarkempien projektikohtaisten suunnitelmien toteutukset ja muokkaukset. Suunniteltavien kohteiden koko ja olosuhteet vaihtelevat logistiikkakeskuksista teräsvalimoihin ja voimalaitoksiin. Suunniteltavat kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Euroopassa. Tarjousprosesseja ja suunniteltavia kohteita on samanaikaisesti useita ja tehtävässäsi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme saadaksesi tarpeelliset tiedot suunnitelmiesi toteuttamiseksi. Vierailet myös tarvittaessa suunniteltavissa kohteissa. Myyntitiimin lisäksi teet tiivistä yhteistyötä tuotekehityksemme ja tuotantomme kanssa uusien tuotteiden kehityksen ja testauksen parissa. Tehtävässäsi vastaat valaistussuunnittelun lisäksi valaistussuunnitelmiemme hallinnasta ja valaistussuunnittelun prosessien kehittämisestä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta valaistussuunnittelun tehtävistä ja teollisuuden valaistussuunnittelun kokemus katsotaan luonnollisesti eduksi. DialuxEvo on sinulle tuttu työskentelyväline ja omaksut erilaiset toimintaympäristöt sekä prosessit nopeasti. Suunnittelijana hyödynnät suunnittelukokonaisuuksissa tuotteitamme tehokkaasti, jotta asiakkaamme saavat tarpeidensa ja toiveidensa mukaisen ratkaisun. Omaat erinomaiset projekti- ja yhteistyötaidot, joiden avulla hallitset useita projekteja samanaikaisesti ja varmistat, että sinulla on riittävät tiedot suunnitelmien toteuttamiseksi. Viihdyt kansainvälisessä ympäristössä ja viestit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Olet avoin, toimeen tarttuva, organisointi- ja priorisointitaitoinen ja aikaansaava osaaja. Olet aidosti kiinnostunut alan ja tekniikan kehityksestä, jota kautta opit jatkuvasti uutta ja kasvatat ammattitaitoasi. Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö, joka alkaa vuoden vaihteen jälkeen sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Iittalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja olemme joustavia etätöiden suhteen.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen, vastuullisen ja monipuolisen työn, osaavan tiimin sekä mainiot työkaverit ja erinomaiset edellytykset menestyä I-Valon valaistussuunnittelijan tehtävässä. Toimimme merkittävien asiakkaiden kanssa ja yrityskentässä I-Valon brändi tunnetaan laadukkaista tuotteista sekä palvelualttiudesta ja ratkaisukeskeisyydestä. Haluamme onnistua yhdessä asiakkaidemme kanssa. I-Valossa teemme työtä yhdessä ja arkeamme kuvaa huumoririkas yhteisö, jossa tavoitteet ovat yhteisiä ja jokainen sitoutuu ponnistelemaan yhteisten päämääriemme eteen. Meillä on mielenkiintoisia projekteja käynnissä ja starttaamassa niin Suomessa kuin ulkomailla, joten liity toiminnantäyteiseen arkeemme ja kasvutarinaamme!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme valinnan yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki, p. 050 505 9804.

Aloitamme haastattelut hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.

https://voima.info/fi/avoimet-tyopaikat/hakemus?id=1532

Tiedon Valo – Suomen Valoteknillisen Seuran kilpailu valaisevimmasta opinnäytetyöstä

Valaistus vaikuttaa monella tavalla ympäristöömme ja kaikkeen kokemaamme. Valo mahdollistaa näkemisen ja ajastaa ihmisen vireystilarytmit. Suomi tarvitsee valoalan osaajia erilaisiin tehtäviin niin yrityksiin kuin julkiselle sektorille, ja uusi tieto auttaa koko yhteiskuntaa.

Kannustaakseen opiskelijoita valaisemaan tulevaisuutta ja näkemään nykyisyyden tarkemmin, Suomen Valoteknillinen Seura jakaa 2000 euron palkinnon valaisevimmalle opinnäytetyölle. Kilpaan voivat osallistua kaikki Suomessa 1.1.2017–31.12.2018 hyväksytyt opinnäytetyöt, jotka syventyvät valoon, valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen, valonlähteisiin tai valaisimiin tieteellisestä, taiteellisesta tai käytännöllisestä näkökulmasta.

Kilpailuun osallistuvat opinnäytetyöt kuten esimerkiksi pro gradu -työt, diplomityöt, ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja väitöskirjat mahdollisine liitteineen tulee ilmoittaa 31.12.2018 mennessä verkkolinkistä https://www.lyyti.in/tiedonvalo2018.

Kilpailun tuomaristo (Henri Juslén, Helvar Oy Ab; Marjut Kauppinen, Arkval Taite Oy; Pasi Hyyppä, Senaatti-kiinteistöt) julkistaa voittajan Valon päivän tapahtumassa 30.1.2019 Helsingissä. Tuomaristo voi jakaa palkintosumman yhdelle tai useammalle opinnäytetyölle.

Säännöt (pdf)

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

 • opetella valaistusmittarien käyttöä
 • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
 • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI