Myyntiassistentti, Glamox Oy

GLAMOX on yksi Euroopan johtavia valaisinvalmistajia. Toimitamme korkealaatuisia valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten oppilaitoksiin, toimisto- ja teollisuusrakennuksiin, terveydenhuollon tarpeisiin sekä hotelleihin ja ravintoloihin. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita sekä asiantuntevaa palvelua parhaiden valaistusratkaisujen löytämiseksi. Tuotteemme ovat suunniteltu helposti asennettaviksi viimeisimmän teknologian mukaisilla komponenteilla sekä markkinoiden energiatehokkaimmilla valonlähteillä. Valaistusratkaisumme auttavat luomaan miellyttävän, joustavan ja tehokkaan työympäristön samalla huomioiden myös yksilölliset valaistustarpeet. Tuotteemme on kehitetty ja testattu omien tutkimus-, tuotekehitys- ja testausmenetelmiemme avulla. Ne valmistetaan ja sertifioidaan voimassaolevien laatu- ja ympäristöstandardien mukaisesti. Niiden valmistuksessa on käytetty viimeisintä teknologiaa, vankkaa ammattitaitoa sekä vuosikymmenten kokemusta.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme

MYYNTIASSISTENTTIA

Vantaalle vastaamaan muun muassa yhteydenpidosta asiakkaisiin, tilausten käsittelystä, tarjousten tekemisestä, hinnoittelusta, neuvonnasta puhelimitse/sähköisesti sekä olemaan aluemyyntipäälliköiden tukena.

Toivomme Sinulla olevan teknis/kaupallisen peruskoulutuksen sekä kiinnostusta ja kykyä palvelevaan asiakaspalvelutyöhön. Persoonaltasi olet avoin, yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen. Toivomme Sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Oikea asenne ja kyky oppia uutta ovat kuitenkin kaikista tärkeimmät.

Menestyt tehtävässä, kun Sinulla on
– kyky itsenäiseen työskentelyyn ja olet omatoiminen
– asennetta ja intoa
– kyky nopeaan oppimiseen ja uusien asioiden omaksumiseen
– hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot
– kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kestät hyvin muuttuvia tilanteita
– modernit tietotekniset taidot, kokemusta modernin asiakashallintajärjestelmän käytöstä
– sujuva englannin kielen taito

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän valaistusalan huipputuotteiden parissa ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 25.10.2019 mennessä osoitteessa http://inhunt.fi/inhunt_opportunities/myyntiassistentti-81969/. Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Juha Mickels puh. 0440 110 453.

DIALux evo ulkovalaistuslaskennassa: nopeimmat ilmoittautujat mahtuvat mukaan!

DIALux evo ulkovalaistuslaskennassa
Aika: Ke 20.11.2019 klo 13-16.30
Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Leiritie 1, Vantaa

Kenelle?
Kaikille, jotka haluavat oppia DIALux evon käyttöä ulkovalaistus­laskennassa. Kurssilla edellytetään DIALux evon käyttöliittymän tuntemista ja/tai ohjelmiston käytön osaamista; ohjelmiston käyttöliittymän opettamiseen ei keskitytä kurssilla.

Lisätiedot
Ilmoittautumiset

Valaistuksen myyntipäällikkö, KT Interior Oy

Oletko kiinnostunut työskentelystä valaistuksen ja myynnin kehittämisen parissa?

Haemme osaavaan valaistustiimiimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ julkisten tilojen valaistusmyyntiin

Vastaat valotiimin kanssa yhtiön valaistuksen kehittämisestä sekä myynnistä ja yhteistyön kehittämisestä asiakkuuksissa, joita ovat arkkitehdit, sähkö- ja valaistussuunnittelijat, alan tukkuliikkeet, urakoitsijat sekä rakennuttajat.
Onnistuminen tehtävissäsi edellyttää aktiivista, pitkäjänteistä ja oma-aloitteista työskentelyä asiakkaidemme kanssa, kykyä olemassa olevien asiakassuhteiden syventämiseen sekä aktiiviseen uusasiakashankintaan. Asiakkaiden työympäristön kehittämisessä teet tiivistä yhteistyötä yrityksemme muiden asiantuntijoiden kanssa. Myyntitiimin kehittäminen on tärkeä osa työtäsi.

Odotamme sinulta myyntihenkisyyden lisäksi sopivaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta sekä vahvaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä. Tehtävässäsi tarvitset valaistusalan osaamista, kykyä kommunikoida suomen ja englannin kielellä sekä aktiivista ja systemaattista tapaa toimia.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksemme liiketoiminnan kehittämiseen sekä tehdä yhteistyötä valaistusalan arvostettujen sidosryhmien kanssa osana valaistustiimiämme. Tiivis yhteistyö eurooppalaisten tunnettujen ja arvostettujen valaisinvalmistajien kanssa tuo sinulle mahdollisuuden kehittyä valaistusalan asiantuntijana kansainvälisessä ympäristössä.

Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen: anne.neuvonen@ktinterior.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anne Neuvonen 050 339 3194.

KT Interior Oy on vuonna 1942 perustettu perheyritys, joka maahantuo, myy ja markkinoi valaistus- ja kalustusratkaisuja julkisiin tiloihin. Yhdessä alan suunnittelijoiden ja yritysten kanssa KT Interior auttaa yrityksiä ja yhteisöjä parantamaan työ- ja toimitilojaan. Katso lisää www.ktinterior.fi

Itä-Suomen aluemyyntipäällikkö, Fagerhult Oy

Fagerhult kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia ja valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle ja sairaaloille. Yrityksen laaja tuotevalikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja sisävalaistuksen, ulkovalaistuksen ja liiketilojen valaistuksen eri tarpeisiin. Fagerhult keskittyy toiminnassaan tuotteiden toimivuuteen, muotoiluun, monipuolisuuteen ja energiaa säästäviin ratkaisuihin.

Fagerhult Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Fagerhult-konserni kuuluu Euroopan johtaviin valaistusalan ryhmittymiin. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 4900 henkilöä 30 eri maassa. AB Fagerhultin osake noteerataan Nasdaq OMX:n Pohjoismaisessa pörssissä Tukholmassa.

Menestyvä ja alalla suuresti arvostettu asiakasyrityksemme Fagerhult Oy vahvistaa nyt myyntitiimiään ITÄ-SUOMEN ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖLLÄ. Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti sisä- ja ulkovalaistusratkaisujen myynnistä alueesi asiakkaille. Asiakaskuntasi on monipuolinen ja koostuu valaistussuunnittelijoista, urakoitsijoista, tukkuliikkeistä ja rakennuttajista. Yhteistyössä asiakkaidesi kanssa rakennat Fagerhultin innovatiivisella tuotevalikoimalla valaistusratkaisuja alusta loppuun. Saat käyttöösi markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet ja valmiin asiakaskunnan, jota lähdet kasvattamaan aktiivisella otteellasi.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:
– Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen tausta
– Viihdyt liikkuvassa myyntityössä asiakkaiden parissa
– Sinulla on jo näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä
– Olet oma-aloitteinen, energinen ja hallitset laajojakin kokonaisuuksia

Tehtävässä on suureksi eduksi kokemus valaistusalalta sekä asiakas- ja projektihallinnasta CRM-työkalujen avulla.

Tehtävässä edellytetään suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Asuinpaikkasi voi sijaita missä tahansa Itä-Suomen alueella.

Fagerhult tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden valaistusalan huipulla ja Euroopan suurimpiin kuuluvan valaistuskonsernin tuen taatakseen sinulle mahdollisuuden menestyksekkääseen myyntiuraan. Fagerhultin korkealaatuiset tuotteet tunnetaan jo markkinoilla ja jatkuva kehitystyö takaa sinulle erinomaiset myynnilliset lähtökohdat.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen luontoisetuineen sekä vakituisen työpaikan menestyvässä ja tunnetussa valaistusalan konsernissa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.kallinenconsulting.fi.

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat hakua hoitavalta konsultilta (Tapio Kallinen, 040 356 8772) arkisin kello 12-16. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

  • opetella valaistusmittarien käyttöä
  • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
  • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI