VALO/ON 2019; Tapahtumakeskus Telakka Helsinki 30.-31.1.2019

VALO/ON 2019 kerää valaistuksen ammattilaiset yhteen ja tarjoaa uusia näkökulmia alan mahdollisuuksiin niin arkkitehtuurin, valaistustekniikan kuin sähkösuunnittelun näkökulmista.

Tapahtuma kokoaa 29 julkisten tilojen valaistuksen johtavaa yritystä esittelemään kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat uutuustuotteensa ja palvelunsa. Rento illanvietto mahdollistaa uusien ja vanhojen tuttavuuksien tapaamisen inspiroivassa ympäristössä.

Tapahtuman keynote-puhujat tarjoavat uusia näkökulmia valaistusalan haasteisiin ja tarkastelevat valoa monialaisin ottein. Tänä vuonna lavalle nousevat tunnettu julkisten ja kaupallisten tilojen suunnittelija Rogier van der Heide ja taiteen ja muotoilun monialastudion WHITEvoidin perustaja Christopher Bauder. Lisäksi lavalle nousee Esko Valtaoja, joka on yksi Suomen merkittävimmistä elossa olevista tieteentekijöistä tällä hetkellä.

Lavalla loistaa myös karismaattinen Anna Puu!

Tapahtuma järjestetään 30.-31.1.2019 Tapahtumakeskus Telakalla Helsingin Hernesaaressa. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat Sähkö Valo Tele AV -messut, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Sisustusarkkitehdit SIO, Suomen Valoteknillinen Seura ja Sähkösuunnittelijat NSS.

Lisätietoja: www.valoon2019.com

Valaistuksen ammattilaisille suunnattuun tapahtumaan osallistuminen on maksuton ennakkoon rekisteröityville. Rekisteröitymisen voi tehdä TÄSTÄ!

Valaistuksen perusteet -kurssi 23.-24.1.2019

Kurssilla käydään läpi valaistuksen keskeisimmät perusasiat. Kurssi on tarkoitettu suunnittelijoille, valaistuksen toteutuksesta ja käytöstä vastaaville henkilöille, rakennuttajille ja rakentajille, laitevalmistajille ja laitetoimittajille sekä muille valaistuksen parissa työskenteleville. Ennakkotietoja aiheesta ei edellytetä. Myös valaistus­asiat jo osaaville tarjoutuu mahdollisuus tietojen kertaukseen ja päivitykseen.

Lisätiedot: www.valoakatemia.fi/koulutus/valaistuksenperusteet/

Ilmoittautumiset: www.lyyti.in/valaistuksenperusteet2019

Valaistusratkaisujen projektimyyjä (iGuzzini Finland & Baltic Oy)

iGuzzini on Italian suurin arkkitehtuurivalaisin valmistaja ja yksi suurimmista Euroopassa. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja se valmistaa korkealuokkaisia sisä- ja ulkovalaisimia ammattikäyttöön. iGuzzinin mallisto kattaa kaikki tärkeimmät julkisten tilojen ja ulkoalueiden valaistuksen tuoteryhmät. Teemme yhteistyötä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. iGuzzini Finland & Baltic Oy on iGuzzini Illuminazione Spa:n tytäryhtiö. Lighting innovation for people. iGuzzini. www.iguzzini.com

Oletko omatoiminen, ketterä ja tehokas myyntihenkilö, joka hallitsee niin tuote-esittelyn kuin tarjouslaskennan ja myyntineuvottelut? Onko arkkitehtikunta tai sisustusarkkitehdit sinulle entuudestaan tuttuja vai oletko muuten tehnyt töitä design -tuotteiden parissa? Tunnetko kaupunkien ulko- tai sisävalaistuksen rakennuttajia? Haluatko olla liikkeellä, tavata asiakkaita ja päästä tarjoamaan valaisimia arkkitehtuurin tai ympäristörakentamisen ykköshankkeisiin Suomessa? Jos vastaat kyllä edellä mainittuihin kysymyksiin ja haluat kehittyä urallasi valaistusalan erityisosaajaksi, niin tämä voi olla sinun mahdollisuutesi!

Haemme joukkoomme luovaa

Valaistusratkaisujen projektimyyjää

toimipaikkana Helsingin Vallila tai sopimuksen mukaan.

 • olet myyntihenkinen ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • olet omatoiminen, mutta osaat toimia tiimin jäsenenä ja auttaa työkavereitasi
 • hallitset toimisto-ohjelmien ja tietokoneen käytön
 • sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja olet innostunut oppimaan uutta
 • sinun on helppoa tutustua uusiin ihmisiin ja luoda uusia asiakkuuksia
 • sinulla on hyvä suomen- ja englanninkielentaito
 • olet kehityshakuinen ja löydät mahdollisuuksia tehostaa työtäsi toimimalla uudella tavalla
 • suhtaudut asioihin positiivisesti ja olet joukkuepelaaja
 • kokemus ja osaaminen valaistusalalta ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja värikkään työtehtävän valaistusalan näköalapaikalla, kilpailukykyiset työsuhde-edut, mukavan työtiimin sekä keskeisellä paikalla olevan työpaikan Design-keskittymässä Vallilassa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen katri.flander@iguzzini.com 14.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tommi Reijola, puh. 0400 419 995.

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/5939145

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

 • opetella valaistusmittarien käyttöä
 • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
 • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI