Greenlux Finland Oy hakee tiimiinsä tuotantopäällikköä!

Olemme kansainvälisesti menestynyt pieni kotimainen yritys. Suunnittelemme ja tuotamme yleisvalaistuksen laadukkaita ja energiatehokkaita LED-valaistusratkaisuja. Tavoitteemme on palvella asiakkaita ja auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa niin energiatehokkuuden kuin ympäristöystävällisyydenkin osalta. Olemme Cleantech Finlandin jäsen, koska arvostamme luontoa ja haluamme olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta tuleville sukupolville. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisia valaistusratkaisuja, joihin investoiminen maksaa itsensä takaisin nopeasti. Kaikkea toimintaamme ohjaa innovatiivisuus, luotettavuus, laatu, turvallisuus ja tehokkuus.

Haemme tiimiimme tuotantopäällikköä vastaamaan tuotantomme johtamisesta. Tuotantopäällikkönä vastaat asetettujen tavoitteiden toteuttamisesta ja osallistut aktiivisesti tuotannon kehitysprojektien määrittelyyn sekä tuotannonohjausjärjestelmämme kehittämiseen. Tärkein tehtäväsi on huolehtia tuotannon suunnittelusta ja koordinoinnista. Työssä vastaat hankinnasta, kokoonpanon johtamisesta ja tuotehallinnasta. Olennainen osa työtä on tuotekehitysprojekteihin osallistuminen ja yhteistyö myyntitiimimme kanssa. Tehtävä edellyttää valmiutta satunnaiseen matkustamiseen.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on kokemusta tuotannonjohtamisesta, alihankinnan ostotoiminnasta sekä projektijohtamisesta. Arvostamme kokemusta kansainvälisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimimisesta. Työskentelet suunnitelmallisesti, hallitset isompia kokonaisuuksia ja langat pysyvät käsissäsi hankalissakin tilanteissa. Työ on ajoittain nopeaa reagointi- ja ongelmanratkaisukykyä vaativaa, joten joustavuus ja hyvä paineensietokyky ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknillistä koulutusta (esim. insinööri), Office-ohjelmien hallintaa, Microsoft NAV Dynamicsin tai muun vastaavan ERP-järjestelmän käyttötaitoja ja arvostamme Dialux-osaamista.

Monipuolisen ja haastavan työn vastapainoksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kansainvälisen työympäristön. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tuoda meille omaa osaamistasi tuotannon johtamisesta ja samalla oppia uutta alan konkareilta. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan hyvien työsuhde-etujen lisäksi. Hieno yhteishenki ja tekemisen hauskuus erottavat Greenlux Finland Oy:n muista. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen, kun puhallamme yhteen hiileen tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet etsimämme henkilö, jos olet sitoutunut muttet ota itseäsi liian vakavasti.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti hakemalla tehtävää jo tänään! Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@greenlux.fi.

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

  • opetella valaistusmittarien käyttöä
  • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
  • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI