Valaisinprojektimyyjä, Rexel Finland Oy

Haluaisitko liittyä mukaan tähän porukkaan, joka on vahvasti valaistuksen eturintamassa?

Haemme nimittäin nyt VALAISINPROJEKTIMYYJÄÄ Vantaan Antaksentien myyntikonttoriin.

Valaisinprojektimyyjän olemassa oleva asiakaskunta koostuu pääasiassa urakoinnin asiakkuuksistamme. Tehtävänäsi on hoitaa näiden juuri sinulle nimettyjen asiakkuuksien valaisinprojektit itsenäisesti, laadusta tinkimättä, aina tarjouksista hankintaan ja siitä toimituksiin saakka. Toimenkuvaan kuuluu myös aktiivinen asiakkuuksien hoito sekä asiakaskäynnit.

Tehtävässä pääset työskentelemään merkittävimpien urakoitsijoiden/hankkeiden sekä valaistustoimittajien kanssa. Meillä on Rexelillä valaistukseen suunnattu oma Black Box palvelu, johon voit käydä tutustumassa täältä: https://blackbox.rexel.fi/
Meiltä löytyy myös omia valaistuksen tuotemerkkejä.

Olisimme iloisia jos

 •  sinulla on aikaisempaa kokemusta valaistustuotteista ja mahdollisesti myös myynnistä
 • olet aktiivinen ja myynnin nälkäinen
 • tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • omaat hyvät projekti- ja yhteistyötaidot, joiden avulla hallitset useita projekteja samanaikaisesti
 • Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai sähköalan koulutus.

mutta ennen kaikkea…

 • sinun ei tarvitse olla valmis osaaja! Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on positiivinen asenne sekä halu oppia ja ennen kaikkea koet olevasi luontainen myyjä!

Tässä työssä saat näköalapaikan valaistuksen maailmaan ja pääset liittymän äärimmäisen ammattitaitoisen viiden hengen jengiin, joka tukee ja auttaa toinen toistaan. Meillä on uudet työtilat, hyvät työvälineet, etätyömahdollisuus ja loistava pöhinä päällä noin kaiken kaikkiaan. Tähän työhön on siis varmasti kiva tulla, sen uskallamme luvata.
Iso kansainvälinen organisaatiomme luo mahdollisuudet kouluttautua, kehittyä ja edetä työtehtävissä.

Tervetuloa hakeutumaan tehtävään. Liitäthän mukaan ansioluettelosi. Hakemuslomakkeessa on yksi videokysymys, johon toivomme sinun vastaavan, toki se on vapaaehtoista (vastaaminen onnistuu myös älypuhelimella). Hakuaika päättyy 11.2.2022. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Timo Niskanen p. 010 5093 539 arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille – ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

 

Tiimipäällikkö valaistussuunnitteluun, Despro Engineering Oy

Hei valaistusalan asiantuntija, onko sinulla ideoita suunnittelutoiminnan ja työskentelytapojen kehittämiseen?

Meillä Desprolla pääset mukaan huipputiimiin haastaviin tehtäviin, joissa pääset monipuolisesti käyttämään osaamistasi ja kehittymään lisää. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, tiimihenkeen ja osaamisen kehittämiseen, joten meillä myös sinusta pidetään erittäin hyvää huolta!

Toimintamme kasvaessa haemme valaistussuunnittelutiimille tiimipäällikköä. Tiimipäällikön rooliin kuuluu valaistustiimin johtaminen; vastuu valaissuunnitteluprojektien laadusta, asiakassuhteiden kehittämisestä sekä valaistustiimin osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Osana roolia pääset toteuttamaan myös itse monipuolisia valaistussuunnittelun projekteja, jolloin oma osaamisesi säilyy ja kehittyy edelleen. Desprolla eri liiketoiminnon tekevät tiiviisti yhteistyötä ja näin myös valaistusprojektit liittyvät usein moniammatillisiin suurempiin projekteihin. Projektimme ovat pääosin ulkovalaistukseen liittyviä, joten toivomme tiimipäälliköltä monipuolista kokemusta ulkovalaistuksesta. Lisäksi toivomme esimieskokemusta, sujuvia tietoteknisiä taitoja ja ajokorttia.

Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea ja suuren osan töistä voi tehdä myös etänä. Toivomme kuitenkin mahdollisuutta läsnäoloon Hyvinkään, Hämeenlinnan tai Tampereen toimistollamme säännöllisesti, jolloin voit antaa tukea tiimillesi myös livenä.

Hae tehtävään täältä https://bit.ly/3pOY1BM.

Kysy lisää: Matti Haikka, p. 044 4252409, matti.haikka@despro.fi.

Despro on energia- sekä tietoliikennealan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme valoa ja voimaa. Haluamme uudistaa alan toimintatapoja omalla vahvalla näkemyksellämme: Olemme aidosti asiakaslähtöinen ja esimerkillinen henkilöstön osallistamisessa sekä työhyvinvoinnissa. Täytämme asiakaslupauksemme, palvelemme asiantuntevasti ja joustavasti. Me olemme Despro. Lue lisää: www.despro.fi , LinkedIn Despro Engineering Oy, Instagram #desproteam, Facebook Despro Engineering Oy

Suomen intohimoisimmat insinöörit luomassa tulevaisuuden infraa – liity joukkoomme!

Key Account Manager, Hide-a-lite

Valaistuksen toimiala kasvaa ja alan kehitys ottaa isoja harppauksia eteenpäin. Meidän visiomme Hide-a-litella on olla modernin LED-valaistuksen suunnannäyttäjä. Nyt tarjoamme mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme onnistumaan omissa valaistusprojekteissaan ja päästä vaikuttamaan siihen millaisia valaistusratkaisuja näemme ympärillämme niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Mielenkiintoisen työnkuvan lisäksi tarjolla on rento työilmapiiri, huikeat työkaverit ja laadukkaat puitteet työn tekemiseen.

Ketä etsimme?

Jotta voimme jatkaa kasvuamme, etsimme myyntitiimiimme motivoitunutta, aktiivista ja tavoitteellista lisävahvistusta. Tuleva Key Account Manager tulee vastaamaan oman alueensa (Itä-Suomi) myynnistä, sen kehittämisestä sekä asiakkuuksien menestyksekkäästä hoidosta. Toimipisteemme sijaitsee Turussa, mutta voit työskennellä myös muualta käsin. Tärkeintä on, että tavoitat oman alueesi asiakkaat tehokkaasti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä kaikin puolin aktiivisia otteita kentällä, jotta lupauksemme olla lähellä asiakkaitamme voi toteutua haluamallamme tavalla. Haluamme löytää tyypin, joka haluaa aidosti löytää asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut, ja näin auttaa toteuttamaan onnistuneita valaistusprojekteja. Tähän hommaan on helpompi tarttua, jos termit watti, lumen ja värilämpötila ovat jo entuudestaan tuttuja. Osaamisen lisäksi on tärkeää, että nykyinen tiimimme saa hyvään porukkaan mukavan työkaverin!

Arvostamme

 • jos olet myyntiorientoitunut, haluat ylittää itsesi sekä kehittyä työssäsi
 • sähkötekniikan perusteiden hallintaa
 • ymmärrystä valaisinten teknisten ominaisuuksien merkityksestä oikeiden tuotteiden valinnassa sekä valaistusratkaisujen toteutuksessa
 • työn suorittamiseen soveltuvaa koulutustaustaa
 • kykyä ottaa vastuuta omasta työstäsi
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja tilanteessa kuin tilanteessa
 • jos kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi vähintään englanniksi

Aina vain paranee, mikäli

 • sinulla on jo näyttöjä B-to-B myyntityöstä
 • tekninen myynti on sinulle entuudestaan tuttua
 • sinulta taittuu myös toinen kotimainen kieli

Mikä Hide-a-lite?

Hide-a-lite-tuotemerkin omistaa Elektro Elco AB, jolla on pitkä kokemus ja vahva asema valaistusalalla. Suomessa Hide-a-lite-tuotemerkin LED-valaisimia myy ja markkinoi OEM Finland Oy, joka on osa Tukholman pörssissä listattua OEM International -konsernia. Hide-a-liten tuotteiden jälleenmyyjiä on Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa sekä Baltiassa.

Hide-a-liten missiona on tuottaa ihmisille valon välityksellä kokemuksia erilaisissa ympäristöissä sekä kehittää Pohjoismaiden markkinoille suunniteltuja LED-valaisimia, joissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu ja toiminnallisuus. Tuotekehityksen tukena on tiivis yhteistyö niin tukkukauppiaiden, asennusliikkeiden konsulttien kuin valaistussuunnittelijoiden kanssa.

Me puolestamme tarjoamme

 • laadukkaat puitteet työn tekemiseen kansainvälisessä toimintaympäristössä kasvavassa yrityksessä
 • rennon ja innostuneen työilmapiirin, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
 • mielenkiintoisia mahdollisuuksia tarjoavan vastuullisen työnkuvan sekä tuen ammatilliseen kehittymiseen
 • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
 • kiinteän kuukausipalkan sekä kannustavan tulospalkkion

Kannamme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja monien muiden etujen lisäksi tarjoammekin esimerkiksi kattavat työterveyshuollon palvelut. Tuemme ja kannustamme työn tekemisen vastapainoksi työntekijöitämme myös virkistymään liikunnan tai kulttuurielämysten parissa. Yhteisöllisyys ja hyvä henki korostuu esimerkiksi joukkueurheilun muodossa, joten hyvän työporukan lisäksi voit halutessasi saada hyvät tyypit mukaasi pelikentälle.

Miten toimia?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.1.2022 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@oem.fi.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä puhelimitse Business Unit Director Lassi Ojala, puh. 040 341 2452.

Linkki ilmoitukseen
https://www.hidealite.com/fi-fi/tietoja-meista/meille-toihin/keyaccountmanager

Customer Support Specialist, OSRAM

OSRAM on yksi johtavista valaistusteknisten tuotteiden valmistajista maailmassa. OSRAM Oy on saksalaisen OSRAM GmbH:n tytäryhtiö, joka vastaa OSRAM-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Baltiassa. OSRAMin Suomen toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Vantaan Kehämylly Business Parkissa.

Valaistusalan tunnetuimpiin toimittajiin kuuluva asiakasyrityksemme OSRAM etsii nyt kauttamme tehokasta ja myyntihenkistä CUSTOMER SUPPORT SPECIALISTIA täydentämään Digital Solutions -tiimiään. Monipuolisessa tehtävänkuvassasi toimit yritysasiakkaiden tukena tilauskäsittelyssä, tuotehallinnassa sekä hinnoitteluun ja tarjouksiin liittyvissä tehtävissä. Toimit myös avainasiakkaiden yhteyshenkilönä mm. toimitusaikoihin ja tilauksiin liittyvissä kyselyissä. Palveluasenteellasi ylläpidät OSRAMin asiakkaiden korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi myös myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi avainasiakkaiden parissa.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

 • Sinulla on kokemusta yritysasiakaspalvelusta ja tilaustenkäsittelystä.
 • Olet luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy hektisessäkin ilmapiirissä.
 • Hallitset hyvin yleisimmät Office-ohjelmat, arvostamme erityisesti SAP-osaamista.
 • Hallitset suomen ja englannin kielen.

Tehtävässä menestyy tehokas ja kehittymishaluinen henkilö, joka on sekä vahva tiimipelaaja, että itsenäinen organisoija. Sähkötekninen osaaminen on eduksi.

OSRAM tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä, laadukkaiden tuotteiden ja mukavien työkaverien parissa sekä hyvät työsuhde-edut.

Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen joustavilla työajoilla sekä etätyömahdollisuudella.

Kyseessä on suora rekrytointi OSRAM Oy:n palvelukseen.

Täytä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kallinenconsulting.fi. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella arkisin kello 12–16 numerosta 040-3568772 (Tapio Kallinen). Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen, kiitos!

Hae tehtävää:
https://kallinen.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=121&key=&o=A_RJ&rspvt=8sivirq47zkssgg44k4o04cc00wsk0

Valaistusasiantuntija, Nodeon Finland Oy

Nodeon Finland Oy etsii vauhdilla kasvavaan ulkovalaistusalan liiketoimintaansa lisää vahvistuksia! Haemme nyt valaistusasiantuntijaa– oletko sinä meidän uusi osaajamme?

Tehtäväsi:
Työsi muodostuvat monipuolisista suunnittelu- ja asiantuntijatehtävistä valaistussuunnittelun projekteissamme. Toimit kotimaahamme sijoittuvissa ulkovalaistuksen projekteissamme valaistussuunnittelijana (mm. tie-, katu- ja aluevalaistus).

Työsi sisältävät mm. ulkovalaistuksen suunnittelua ja kokemuksesi sekä kiinnostuksesi mukaan myös muita suunnittelutehtäviä (sähkö-, tietoliikenne-, automaatio). Ulkovalaistussuunnittelutehtävät liittyvät pääsääntöisesti tie- ja kaupunkiympäristöjen erityyppisiin valaistussuunnittelukohteisiin. Lisäksi työnkuva sisältää projektinhallintaan ja asiakkuuden hoitamiseen liittyviä tehtäviä, kuten asiakassuhteet, tarjoukset ja tilaukset sekä lisätyömyynti. Tehtävän tarkempi kuva muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi sekä kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Voit työskennellä haluamaltasi paikkakunnalta käsin, toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Tunnet valaistusalaa ja sinulle on kertynyt vähintään muutaman vuoden työkokemuksen alalta, esimerkiksi ulkovalaistussuunnittelusta
 • Toimit yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa ja opastat mielelläsi muita suunnittelijoita valaistusasioissa
 • Haluat kehittyä valaistusalalla
 • Luotettavuus näkyy kaikessa toiminnassasi
 • Viihdyt työympäristössä, jossa saat vapautta ja vastuuta

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen sähkösuunnittelusta tai -asennuksista
 • Kiinnostuksen maisema-/arkkitehtuurivalaistukseen
 • Infra-alan tuntemuksen (tie-, katu- ja kaupunkiympäristöt)
 • Kokemuksen suunnittelutyökalujen käytöstä (mm. CAD-ohjelmistot)

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittyä valaistusalalla arvostetuksi asiantuntijaksi ja syventää tai laajentaa osaamista myös muihin tekniikoihin (mm. älykkäät ohjaukset)
 • Etenemismahdollisuuksia nopeasti kasvavassa yrityksessämme
 • Avoimessa, vapaassa ja rennossa työympäristössämme saat työkavereiksesi innostuneita ja osaavia alamme asiantuntijoita
 • Paikkariippumattoman työn lisäksi voimme tarjota myös todellisen näköalapaikan järvimaisemilla Jyväskylän keskustassa

Voisiko seuraava ura-askeleesi olla meillä Nodeonilla?

Laita hakemus tehtävään sekä ansioluottelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@nodeon.com. Voit myös täyttää hakemuksen nettisivuillamme, https://www.nodeon.com/rekrytointi.
Hakuaika tehtävään on 23.1.2022 asti. Lisätietoja tehtävästä saat suunnittelupäälliköltämme (Markku Pakarinen 040 5960233, markku.pakarinen@nodeon.com).

Nodeon:
Olemme erityisesti keskittyneet teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen kriittisen infrastruktuurin sekä älykkään liikenteen ympäristöissä. Asiantuntijuutemme rakentuu viiden teknologiapilarin varaan: valaistus-, sähkö-, tietoliikenne-, ohjelmisto- ja automaatiosuunnittelu. Erityisosaamistamme ovat haasteet, joissa kaikki osaamisalueemme yhdistellään yhdeksi saumattomaksi kokonaisratkaisutoimitukseksi. Palvelumme ulottuvat ratkaisujen alkuvaiheen suunnittelusta ja konsultoinnista ratkaisutoimituksiin ja niiden elinkaaren hallintaan.

Web: www.nodeon.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/nodeon-oy
Twitter: www.twitter.com/NodeonGroup
Facebook: www.facebook.com/NodeonGroup

Ikääntyvien ja heikkonäköisten ihmisten valaistusta koskeva CIE:n julkaisu nyt ilmaiseksi seuran jäsenille

Suomen Valoteknillinen Seura toimii kansainvälisen valaistuskomission CIE:n kansallisena komiteana eli edustaa Suomea järjestössä. CIE haluaa tukea kansallisia komiteoita ja tarjoaa ilmaiseksi yhtä julkaisua jäsenistön käyttöön vuoden ajaksi. Kukin maa sai äänestää yhtä ehdolle asetetusta kuudesta julkaisusta, ja eniten ääniä sai julkaisu CIE 227:2017 Lighting for Older People and People with Visual Impairment in Buildings.

Kyseisessä julkaisussa tarkastellaan monipuolisesti, miten ikääntyminen vaikuttaa ihmisen näköaistin toimintaan. Ikääntyminen lisää valon sirontaa silmässä, mikä pienentää kontrastiherkkyyttä ja lisää häikäisyä. Pupillin pienenemisen ja lisääntyneen absorption takia valon määrä verkkokalvolla vähenee, mikä pitää ottaa valaistussuunnittelussa huomioon. Julkaisussa annetaan suosituksia valaistusvoimakkuuden nostamisesta ikääntyneille, myös pienempiä kiusahäikäisyindeksin arvoja suositellaan.

Julkaisun tuloksia on käytetty hyväksi myös juuri päivitetyssä eurooppalaisessa sisätyöpaikkojen valaistusstandardissa. Julkaisussa annetaan lisäksi käytännön ohjeita tilasuunnitteluun, jos tilassa on heikkonäköisiä ihmisiä. Nämä ohjeet koskevat sekä valaistusta että muita keinoja, joilla voidaan parantaa kontrasteja ja tilan hahmottamista. Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet saavat julkaisun pyytämällä sitä sähköpostitse osoitteesta heikki.harkonen (at) valosto.com.

Muut kuin seuran jäsenet: CIE Webshop

Valaistuksen perusteet videoina verkossa!

Aloita opiskelu vaikka kotisohvalla!

Videoiden katselu aktivoidaan sähköpostiosoitteella ja katselukoodilla. Katselukoodeja voi tilata tilauslomakkeella.
https://www.valoakatemia.fi/tilaa-katselukoodeja

Katselukoodit ovat maksuttomia Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenille; henkilö- ja opiskelijajäsenet, seuran yritys- ja yhteisöjäsenten palveluksessa olevat henkilöt.

18 videota, 10 tuntia asiaa valaistuksen perusteista, aiheina muun muassa valaistusstandardit, valaistuksen ohjaustavat, valonlähteet ja häiriövalo.

valoakatemia.fi/videot

 

Kerro toiveita ja ehdotuksia tietoiskujen aiheista ja esiintyjistä

Suomen Valoteknillinen Seura kokoaa tietoiskujen videotallenteita valaistuksen ajankohtaisista aiheista. Tietoiskut ovat pituudeltaan noin 15-20 minuuttia.

Seura julkaisee videotallenteet verkkosivuillaan sekä omalla YouTube-kanavallaan. Yksi esimerkki tietoiskuista on Valo ja valaistus WELL 2 -standardissa; Henri Juslén, Helvar Oy Ab.
https://valosto.com/valaistustietoa/videot/valo-ja-valaistus-well-2-standardissa/

Tietoiskuista järjestetään katselutilaisuuksia, joiden aluksi katsotaan tietoiskun videotallenne. Sen jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä esiintyjälle sekä käydä keskustelua aiheesta.

Toiveita ja ehdotuksia aiheista sekä esiintyjistä voi esittää vastaamalla kyselyyn https://www.lyyti.fi/questions/004d2bc097

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

 • opetella valaistusmittarien käyttöä
 • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
 • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 € tai 7,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI