Aluemyyntipäällikkö, Feilo Sylvania Finland Oy

Feilo Sylvania Finland Oy on voimakkaasti kasvava ammattivalaistuksen toimija, joka kuuluu maailmanlaajuiseen Feilo- konserniin. Konsernin liikevaihto EMEA-alueella on 300 MEUR ja se on yksi maailman suurimmista toimijoista valaistusalalla. Yritys toimii 50 maassa 1600 henkilön voimin. Valaisin- ja valonlähdevalmistusta yhtiöllä on Euroopassa sekä Aasiassa. Euroopassa omia tuotantolaitoksia on neljä. Sylvania- valaisimien ja valonlähteiden tuotemerkki perustettiin Yhdysvalloissa yli 90 vuotta sitten. Tuotemerkin alle kuuluu ammattivalaistuksen lähes kaikki osa-alueet sekä täydellinen valikoima valonlähteitä.

Menestyvä, kansainvälinen asiakasyrityksemme Feilo Sylvania Finland Oy etsii nyt kauttamme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan asiakaskontakteista oman toiminta-alueensa sidosryhmiin. Asiakaskunta koostuu sähkösuunnittelu- sekä arkkitehtitoimistoista, tukkuliikkeistä ja rakennuttajista.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen onnistuu joko Vantaan pääkonttorilta tai Tampereelta käsin.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

 • Sinulla on kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä, mielellään valaisin-, valonlähde- tai sähkötekniikan puolelta
 • Omaat kaupallisen ajattelutavan ja luontaista halua hyvään asiakaspalveluun
 • Olet omatoiminen ja järjestelmällinen sekä hallitset MS Office- työvälineet
 • Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
 • Toimit sujuvasti uusasiakashankinnassa ja vanhojen asiakkuuksien kasvattamisen parissa

Feilo Sylvania Finland Oy tarjoaa sinulle:

 • Alalla tunnetut ja arvostetut tuotemerkit
 • Vahvasti kasvavan liiketoiminnan erinomaiset puitteet
 • Hyvän asiakaspohjan
 • Kiinteän palkkauksen ja hyvät luontaisedut
 • Yhtiön auton
 • Kattavan perehdytyksen tehtävään sekä vahvaa tukea työn suorittamiseen

Tehtävä alkaa on kokopäiväinen ja vakituinen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteessa www.kallinenconsulting.fi tai oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista saat arkisin kello 12-16 hakua hoitavalta konsultilta (Tapio Kallinen, 040-3568772).

Key Account Manager, Pohjois-Suomi; SG Armaturen Oy

SG Armaturen on vuonna 1990 Norjan Lillesandissa perustettu perheyritys. SG kehittää, valmistaa ja myy tukkuliikkeiden kautta valaisimia ja kalustesarjan tuotteita niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta, helposta asennettavuudesta ja tyylikkäästä muotoilusta. Yrityksen kasvu on ollut voimakasta koko 2000 luvun ajan. SG Armaturen AS:n liikevaihto vuonna v. 2020 oli n. 167 M€. Yrityksellä on tytäryhtiöt 11:sta Euroopan massa, tehtaat Tanskassa ja Kiinassa sekä työntekijöitä n 800. Lisätietoa yrityksestä: www.sg-as.com/fi

Haemme nyt kasvaaan joukkoomme Pohjois-Suomen alueelle

KEY ACCOUNT MANAGERIA

Vastaat kokonaisvaltaisesti oman alueesi toiminnasta. Toimit yhteistyössä pääasiassa sähköurakoitsijoiden, sähkösuunnittelijoiden, arkkitehtien sekä sähkötukkuliikkeiden kanssa. Tärkeimpänä tehtävänäsi tuoda SG:n brändi, tuotteet ja asiakaslähtöinen toimintamallimme asiakkaiden tietoisuuteen. Aktiivisen toimintasi, syntyneen kysynnän ja asiakkaiden luottamuksen myötä olet saavuttamassa oman alueesi myynnin kasvua ja viemässä meitä kohti yhteisiä päämääriämme.

Menestyt tehtävässä mikäli luonteessasi korostuu energisyys ja positiivinen asenne, sekä työskentelytapasi ovat ammattimaiset. Kokemus valaisin- tai sähköteknisestä kaupasta on tehtävässä edellytys. Vanhoihin toimintamalleihin kangistumisen sijasta oleellisempaa on aktiivinen ja tehokas tapasi työskennellä, halu kehittyä ja valmius tehdä asioita uudella tavalla. Työajasta iso osa vietetään asiakkaiden luona, joten sinulta edellytetään matkustusvalmiutta. Myyntialueesi käsittää laajasti Pohjois-Suomen alueen ja toimipaikkasi tulee olla toimialueella, esimerkiksi Oulussa.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden olla osana voimakkaasti kasvavaa yritystä korkeatasoisten tuotteiden ja mielenkiintoisen konseptin parissa. Kulttuurissamme ihmiset, avoimuus, luottamus sekä positiivinen yhdessä tekemisen meininki ovat toiminnan ydin. Tavoitteenamme on tarjota työn sisältöön ja kulttuuriin perustuva mielekäs ympäristö sekä kilpailukykyiset edut. Perehdytysohjelma koostuu koulutuksesta niin Suomessa kuin pääkonttorillamme Norjassa sekä tehtaalla Tanskassa.

Hakemus

Lisätietoa tehtävästä saat SG Armaturen Oy:n maajohtaja Mikael Lukalta puh. 040 703 6480 tai Target Headhunting Oy:n konsultilta Tarmo Kämpiltä puh. 040 583 7913 tai sähköposti tarmo.kamppi@targetheadhunting.fi.
Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera Target Headhuntingin nettisivujen kautta osoitteessa www.targetheadhunting.fi viimeistään 15.9.2021.

Liiketoiminnan kehityspäällikkö ulkovalaistukseen, Rexel Finland Oy

Organisaatiomme jatkaessa vahvaa kehitystä kohti entistä laajempia ja monipuolisempia valaistusratkaisuja tie- ja katuvalaistuksen parissa haemme nyt osaksi Black Box -valaistustiimiä

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ ULKOVALAISTUKSEEN

Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Rexelin toimipisteessä Suomessa asuinpaikkakuntasi perusteella, esim. pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku tai Jyväskylä.

Tähän työtehtävään kuuluu ulkovalaistuksen tuotteistaminen, myynti ja markkinointi. Myynnin organisaation tukena oleminen erilaisissa valaistushankkeissa, ulkovalaistus projektien hallinta ja koordinointi, nykyiseen tuotteistoon liittyvät työt ja tuotteiston kehittäminen yhdessä hankinnan kanssa

Toivomme sinulta monipuolista kokemusta ulkovalaistuksesta sekä tunnet potentiaalisia asiakkaita, kuten kuntapäättäjiä ja verkonrakennuksen asiakkaita. Kuntien ja kaupunkien julkiset hankintaprosessit ja siihen liittyvä EU-hankintalainsäädäntö katsotaan eduksi. Sinulla on aitoa kiinnostusta, ymmärrystä ja ennen kaikkea paloa kehittää ulkovalaistuksen liiketoimintaa.

Haluaisitko sinä työpaikan, jossa sinulla on vastuuta, pääset kehittämään tätä tuotealuetta sekä olemaan mahtavissa hankkeissa mukana ympäri Suomea? Tykkäät toimia erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kaupallista silmää?

Tarjoamme sinulle tähän monipuoliseen ja haastavaan tehtävään ison organisaation tuen. Kaupan päälle tulee ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Meillä on mahdollisuus kehittyä, edetä ja kouluttautua.

Hae tehtävään viimeistään 19.9.2021 täyttämällä hakemuslomakkeemme ja liitä mukaan ansioluettelo. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista (vastaaminen onnistuu myös älypuhelimella). Toimi pikaisesti, sillä toteutamme haastatteluja jo hakuajalla.

Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointijohtaja Jusef Lacheb arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 040 5505 812.

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme
https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille – ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

Tuotehallinta-asiantuntija, Airam Electric Oy Ab

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 on Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täyttää joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä.

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan.

Haemme nyt

Tuotehallinta-asiantuntijaa
tuotehallintatiimiimme.

Tuotehallinta-asiantuntija tuntee ja seuraa Pro-valaisinten tuotteiston tuotetietojen kehitystä ja ylläpitää tuotetietoja Airamin omissa sekä STK:n tuotetietojärjestelmissä. Hän myös tarjoaa valaistuksen tuotetietojen saatavuuteen liittyvää tukea myynnille ja Pro-liiketoimintayksikön pääasiakkaille sekä tukee markkinointia tuotteille tehtävien materiaalien luonnissa toimittaen tarpeelliset tuotetiedot jakelutiemarkkinoinnin käyttöön.

Tuotehallinta-asiantuntija vastaa Pro-valaisinportfoliokuvauksen ylläpidosta sekä päivityksestä yhteistyössä tuotepäällikön, sekä jakelutiemarkkinoinnin kanssa. Hän vastaa uusien tuotteiden avauksista, sekä lopetusilmoituksesta tukkureille, sekä päivitettyjen tuotetietojen tukkureille toimittamisesta.

Tuotehallinta-asiantuntija vastaa hänelle toimitettujen hankintahintojen, sekä myyntihintojen ERP:iin päivittämisestä sekä avaa Pro – valaisintuotteiston uudet tuotteet ERP:iin hänelle annettujen tietojen perusteella ja vastaa myös Pro-valikoimaan saatettavien tuotteiden hierarkiaan nostamisesta, sekä niiden tuotetietojen viemisestä PIM-järjestelmään yhteistyössä tuotepäällikön kanssa.

Tuotehallinta-asiantuntija vastaa EU-vaatimustenmukaisuusvakuutuksien ylläpidosta, sekä niiden viemisestä STK:hon ja PIM:iin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää

– tarkkuutta,
– hyvää paineensietokykyä useiden samanaikaisten tehtävien ja projektien maailmassa,
– tiimityöskentelytaitoja sekä
– oma-aloitteisuutta.

Omaat hyvät tietotekniset taidot sekä sujuvan suomen kielen ja vähintään kohtuullisen englannin kielen taidon. Eduksesi katsotaan kokemus valaistusalalta ja/tai tukkukaupasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan viimeistään 15.9.2021 mennessä tuoteryhmäpäällikkö Risto Poutiaiselle, s-posti: risto.poutiainen@airam.fi. Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää tehtävästä, sähköposti toimii siihenkin tai puhelimitse tavoitat hänet 8.9. kello 8-16 numerosta 040 8681633.

Valaistuksen perusteet videoina verkossa!

Aloita opiskelu vaikka kotisohvalla!

Videoiden katselu aktivoidaan sähköpostiosoitteella ja katselukoodilla. Katselukoodeja voi tilata tilauslomakkeella.
https://www.valoakatemia.fi/tilaa-katselukoodeja

Katselukoodit ovat maksuttomia Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenille; henkilö- ja opiskelijajäsenet, seuran yritys- ja yhteisöjäsenten palveluksessa olevat henkilöt.

18 videota, 10 tuntia asiaa valaistuksen perusteista, aiheina muun muassa valaistusstandardit, valaistuksen ohjaustavat, valonlähteet ja häiriövalo.

valoakatemia.fi/videot

 

Kerro toiveita ja ehdotuksia tietoiskujen aiheista ja esiintyjistä

Suomen Valoteknillinen Seura kokoaa tietoiskujen videotallenteita valaistuksen ajankohtaisista aiheista. Tietoiskut ovat pituudeltaan noin 15-20 minuuttia.

Seura julkaisee videotallenteet verkkosivuillaan sekä omalla YouTube-kanavallaan. Yksi esimerkki tietoiskuista on Valo ja valaistus WELL 2 -standardissa; Henri Juslén, Helvar Oy Ab.
https://valosto.com/valaistustietoa/videot/valo-ja-valaistus-well-2-standardissa/

Tietoiskuista järjestetään katselutilaisuuksia, joiden aluksi katsotaan tietoiskun videotallenne. Sen jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä esiintyjälle sekä käydä keskustelua aiheesta.

Toiveita ja ehdotuksia aiheista sekä esiintyjistä voi esittää vastaamalla kyselyyn https://www.lyyti.fi/questions/004d2bc097

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

 • opetella valaistusmittarien käyttöä
 • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
 • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 € tai 7,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI