Valaistussuunnittelija, LiCon-AT – osa A-Insinöörejä

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon! Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

Valaistussuunnittelija Espooseen, Tampereelle tai Hyvinkäälle

Tarjoamme A-luokan paikan olla mukana ulkovalaistuksen eturintamassa, saat työkavereiksi alan parhaat asiantuntijat ja pääset kehittymään heidän seurassa sekä mainiossa työilmapiirissä.

Työ sisältää pääsääntöisesti Katu- ja puistovalaistussuunnittelua ja näiden sähköjärjestelmien suunnittelua.

Tehtävässä onnistumiseksi toivomme sinulta aiempaa relevanttia työkokemusta sekä suunnittelutyökalujen, mm. AutoCad tai Cadmatic Electric ja Dialux EVO ohjelmista sekä mallintamisen osaaminen katsotaan eduksi.

Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo selkeästi kokeneempi tekijä. Toivomme, että olet motivoitunut kehittymään, omaksumaan uusia tekniikoita ja hyppäämään haastaviinkin tehtäviin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa ja sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Suunnittelukokemus katu-, tie- ja ulkovalaistuksesta, urheiluvalaistuskokemus katsotaan eduksi.

Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
yksikönjohtaja Mika Saari, 0400 531 871, mika.saari@ains.fi

Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Keskustelemme mielellämme kanssasi. Odotamme hakemustasi 4.5.2022 mennessä, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi

Valaistuksen perusteet videoina verkossa!

Aloita opiskelu vaikka kotisohvalla!

Videoiden katselu aktivoidaan sähköpostiosoitteella ja katselukoodilla. Katselukoodeja voi tilata tilauslomakkeella.
https://www.valoakatemia.fi/tilaa-katselukoodeja

Katselukoodit ovat maksuttomia Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenille; henkilö- ja opiskelijajäsenet, seuran yritys- ja yhteisöjäsenten palveluksessa olevat henkilöt.

18 videota, 10 tuntia asiaa valaistuksen perusteista, aiheina muun muassa valaistusstandardit, valaistuksen ohjaustavat, valonlähteet ja häiriövalo.

valoakatemia.fi/videot

 

Kerro toiveita ja ehdotuksia tietoiskujen aiheista ja esiintyjistä

Suomen Valoteknillinen Seura kokoaa tietoiskujen videotallenteita valaistuksen ajankohtaisista aiheista. Tietoiskut ovat pituudeltaan noin 15-20 minuuttia.

Seura julkaisee videotallenteet verkkosivuillaan sekä omalla YouTube-kanavallaan. Yksi esimerkki tietoiskuista on Valo ja valaistus WELL 2 -standardissa; Henri Juslén, Helvar Oy Ab.
https://valosto.com/valaistustietoa/videot/valo-ja-valaistus-well-2-standardissa/

Tietoiskuista järjestetään katselutilaisuuksia, joiden aluksi katsotaan tietoiskun videotallenne. Sen jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä esiintyjälle sekä käydä keskustelua aiheesta.

Toiveita ja ehdotuksia aiheista sekä esiintyjistä voi esittää vastaamalla kyselyyn https://www.lyyti.fi/questions/004d2bc097

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

  • opetella valaistusmittarien käyttöä
  • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
  • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 8,90 € tai 6,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI