Myyntipäällikkö, teollisuuden valaistusratkaisut, I-Valo Oy

Meillä on nyt teollisen ratkaisumyynnin ammattilaiselle mielenkiintoinen rooli tarjolla myynnin ja asiakkuuksien parissa. Tule tekemään maailmasta kirkkaampi kanssamme!

Myyntipäällikkö, teollisuuden valaistusratkaisut

Olemme nyt vahvistamassa kotimaan myyntitiimiämme kasvustrategiamme tueksi ja vauhdittajaksi. Tulet työskentelemään sekä uusasiakashankinnan että vastuullesi nimettyjen olemassa olevien asiakkuuksiemme parissa. Asiakaskunta muodostuu teollisuuden eri toimijoista, mukaan lukien loppukäyttäjät, urakoitsijat, suunnittelutoimistot ja tukkukaupan edustajat. Edustamasi valaistusratkaisut soveltuvat haastavimpiinkin olosuhteisiin ja edustavat alansa kärkeä. Menestystäsi tukevat osaavat valaistusalan ammattilaisemme. Tukikohtasi sijaitsee Hämeenlinnan Iittalassa. Jos olet valmis valaistusalan osaaja, voit sijoittua myös muualle Suomeen ja työskennellä ns. kotikonttorilta käsin. Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajallemme.

Arkesi koostuu aktiivisesta vuorovaikutuksesta asiakasrajapinnassa, jolla varmistat tietoisuuden asiakkaiden tulevaisuuden uudis- ja saneeraushankkeista ja niihin sisältyvistä valaistustarpeista. Hankkeiden suunnittelun aikana ehdotat ratkaisuja tuoteorganisaatiomme tukemana. Huolehdit myös tiedon kulusta sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien välillä.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden ja/tai rakentamisen ratkaisu- ja projektimyynnistä. Kokemus valaistusalasta tai valaisimista katsotaan eduksi. Tärkeintä on valmiutesi ja kykysi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä sekä tarjota asiakkaiden tarpeisiin soveltuvat ratkaisut. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sinulla on kykyä edistää ja ohjata projekteja sekä varmistaa niiden onnistuminen. Hallitset nykyaikaiset ICT-järjestelmät ja -työkalut sekä suomen kielen lisäksi ainakin englannin kielen perusteet. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Lue lisää ja hae paikkaa

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

 

Kerro toiveita ja ehdotuksia tietoiskujen aiheista ja esiintyjistä

Suomen Valoteknillinen Seura kokoaa tietoiskujen videotallenteita valaistuksen ajankohtaisista aiheista. Tietoiskut ovat pituudeltaan noin 15-20 minuuttia.

Seura julkaisee videotallenteet verkkosivuillaan sekä omalla YouTube-kanavallaan. Yksi esimerkki tietoiskuista on Valo ja valaistus WELL 2 -standardissa; Henri Juslén, Helvar Oy Ab.
https://valosto.com/valaistustietoa/videot/valo-ja-valaistus-well-2-standardissa/

Tietoiskuista järjestetään katselutilaisuuksia, joiden aluksi katsotaan tietoiskun videotallenne. Sen jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä esiintyjälle sekä käydä keskustelua aiheesta.

Toiveita ja ehdotuksia aiheista sekä esiintyjistä voi esittää vastaamalla kyselyyn https://www.lyyti.fi/questions/004d2bc097

Valaistuksen perusteet nyt videoina verkossa!

Aloita opiskelu vaikka kotisohvalla!

Videoiden katseluun tarvitset katselukoodeja, joita voit tilata helposti laskulla sähköpostiisi.

18 videota, 10 tuntia asiaa valaistuksen perusteista, aiheina muun muassa valaistusstandardit, valaistuksen ohjaustavat, valonlähteet ja häiriövalo.

valoakatemia.fi/videot

Lainaa valaistusmittari!

Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet voivat lainata seuran käyttöön saatuja valaistusmittareita. Mittareita lainaamalla voi esimerkiksi

  • opetella valaistusmittarien käyttöä
  • kokeilla ja tutustua valaistumittareihin ennen niiden hankintaa
  • käyttää mittareita satunnaiseen tarpeeseen ilman mittarien hankintaa

Enintään kahdeksi viikoksi lainattavat valaistusmittarit ovat
1. Gigahertz-Optik MSC15
Lisätietoa: http://mitaten.fi/17-suomi/tuoteartikkelit/369-gigahertz-optik-msc15.html
2.  Lighting Passport Standard Pro
Lisätietoa: https://www.vla.fi/lightingpassport

Valaistusmittarien lainaus on seuran jäsenille maksutonta. Lainaaja maksaa vain palautuksen postituskulut 5,90 €.

Lainaus ja tarkemmat ohjeet:
https://www.lyyti.in/svsvalaistusmittarienlainaus

Valoa Virtaselle – Suomen Valoteknillisen Seuran video valaistuksesta!

Suomen Valoteknillinen Seura on 70-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi laatinut videon valaistuksesta. Videon sisällön on työstänyt seuran työvaliokunta, ja videon on toteuttanut Tussitaikurit Oy.

Saa jakaa!

Parin minuutin videota voi vapaasti käyttää ja hyödyntää sekä levittää ja jakaa mainitsemalla lähde: Suomen Valoteknillinen Seura.

Lataa täältä banneri vaikkapa sähköpostisi allekirjoitukseen. Linkkiin osoitteeksi https://youtu.be/w-vSV3gOufI