Ekskursio: Ateneumin taidemuseo

Aika: Pe 2.6.2023 klo 15-17.30 (museo on auki klo 20.30 saakka)
Paikka: Ateneumin taidemuseo, Helsinki, Kaivokatu 2-4, Helsinki

Suomen Valoteknillisen Seuran ekskursiolla tutustutaan korjaus- ja muutostyöhankkeen jälkeen 14.4.2023 avattuun Ateneumin taidemuseoon. Samalla voi tutustua museossa meneillään oleviin näyttelyihin Kokoelma: Ajan kysymys sekä Albert Edelfelt.

Ekskursio alkaa kahvitarjoilulla ja yhteisellä osuudella klo 15-15.30, jolloin kerrotaan taidemuseon korjaus- ja muutostyöhankkeesta sekä näyttelyvalaistusten toteutuksesta. Lisäksi kuullaan lyhyt esittely 5.5.2023 avatusta Albert Edelfelt -näyttelystä. Yhteisen osuuden jälkeen museoon ja sen näyttelyihin voi tutustua omatoimisesti.

Ekskursio on tarkoitettu Suomen Valoteknillisen Seuran henkilö- ja opiskelijajäsenille sekä seuran yritys– ja yhteisöjäsenten palveluksessa oleville henkilöille. Tervetulleita ovat myös seuran jäsenyyttä hakevat uudet jäsenet.

Tilaisuus on muuten maksuton, mutta osallistujilta edellytetään museon sisäänpääsyn maksamista itse. Suosituksena on oma museokortti, jonka voi hankkia ennen tilaisuutta, ellei sitä ole jo ennestään.

Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu, ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Jonotukseen museon sisäänpääsyssä kannattaa varautua tulemalla paikalle hyvissä ajoin etukäteen.

Ilmoittautumiset tästä.

Tietoa ekskursiokohteesta:
Senaatti-kiinteistöt: Ateneumin taidemuseo
Senaatti-kiinteistöt: Ateneumin korjaus- ja muutostyöhanke
Ateneumin verkkosivut