SVS:n kurssi LED-VALAISTUS: SOVELLUKSET JA TUOTTEET

Aika: Keskiviikko 15.12.2010 klo 12.00 – 16.30
Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, luentosali B325, Albertinkatu 40-42, Helsinki

Ledivalaistus yleistyy vauhdilla, ja uusia ledituotteita tulee markkinoille kiihtyvällä tahdilla. Käynnissä oleva teknologinen murros ja lediteknologian jatkuva kehitys herättävät monia kysymyksiä.

Missä ja mihin käyttötarkoituksiin nykyisiä ledituotteita voi käyttää ja millaisia valaistustuloksia niillä saadaan aikaan?
Mikä on ledien valotehokkuus muihin verrattuna?
Miten erottaa laadukkaat ledituotteet huonoista?
Millaisia kokemuksia on saatu toteutetuista ledivalaistuksista?
Missä ledit ovat parhaimmillaan ja missä ledejä ei ainakaan vielä kannata käyttää?

Tilaisuudessa tarjotaan vastauksia yllämainittuihin kysymyksiin. Ledituotteita ja sovelluksia –jaksoissa yritykset esittelevät ledituotteitaan ja niiden käyttömahdollisuuksia. Uutuutena kurssin yhteydessä järjestetään ”minimessut”, jossa on mahdollisuus tutustua ledituotteisiin.

Kurssin hinnat, tarkemmat tiedot ja ohjelma löytyvät osoitteesta
http://www.valosto.com/tiedostot/101215LED-valaistus.pdf

Ohjelman osuuksia Ledituotteita ja sovelluksia (yritysten esitykset) sekä ”Minimessut” (lista osallistuvista yrityksistä) päivitetään 1.12.2010 saakka, jolloin koko ohjelma on lopullinen.

Vuoden 2009 suursuositulle kurssille kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, joten kurssipaikka kannattaa varmistaa ilmoittautumalla heti. Ilmoittautuminen 7.12.2010 mennessä sähköpostilla osoitteeseen heikki piste harkonen (at) valosto piste com.