Tervetuloa perustamaan Lediryhmää!

Aika:     Torstai 7.5.2009 klo 11-16
Paikka: TKK, Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osasto, Nettikahvila, Otakaari 5, Espoo (kartta)

OHJELMA

11.00-12.00

TKK:n Valaistusyksikkö
– ajankohtaista tietoa mm. leditutkimuksista

12.00-13.00

Mahdollisuus lounaaseen
– Sodexon linjalounas

13.00-16.00

Lediryhmän kokoontuminen
– erillisen ohjelman mukaisesti

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Lediryhmän toiminnasta kiinnostuneet. Ilmoittautumiset vappuaattoon 30.4.2009 mennessä Heikki Härköselle, etunimi.sukunimi@valosto.com. Ilmoittaumiseen mukaan myös tieto, mihin ohjelman osuuksiin osallistuu.

Keväällä 2008 ledialalla toimivien tahojen kesken järjestetyissä tapaamisissa virisi ajatus yhteistoiminnasta. Alustavien vaiheiden jälkeen kävi selväksi, että järkevintä ja tehokkainta on ryhmittyä Suomen Valoteknillisen Seuran työryhmäksi – Lediryhmäksi.

Lediryhmä on lähtökuopassa ja toiminta hakee muotoaan. Toiminnan ytimenä ovat alkuvaiheessa jäsenten leditietämyksen lisääminen ja yleinen valistustyö leditekniikasta. Ensimmäinen kokoontuminen järjestään 7.5.2009.

Lediryhmän toimintaan ovat tervetulleita kaikki ledien parissa toimivat tai ledeistä kiinnostuneet Suomen Valoteknillisen Seuran jäsenet (henkilöjäsenet sekä yritys- ja yhteisöjäsenten edustajat). Ryhmän toiminnasta saa tietoa liittymällä ryhmän sähköpostituslistalle ilmoittautumalla Heikki Härköselle, etunimi.sukunimi@valosto.com.

Lisätietoja: Lediryhmän puheenjohtaja Jaakko Ketomäki, Obelux Oy, etunimi.sukunimi@obelux.com, www.obelux.com