Valopäiden sulkapallokisat 7.5.2010, kilpailukutsu

Järjestäjä: Suomen Valoteknillinen Seura ry. Lyhenne: SVS
Aika: 7.5.2010 klo 15.45-18.30
Pelipaikka: Raholan Liikuntakeskus, Teerivuorenkatu 2, 33300 Tampere; www.raholanliikuntakeskus.com
Puhelin kisan aikana: 0400 869339
Luokat ja pelimuodot: Nelinpeli
Rajoitukset: Turnaus on tarkoitettu Suomen Valoteknillisen Seuran henkilöjäsenille sekä seuran yritys- ja yhteisöjäsenten henkilöstölle. Myös muut pelaajat ovat tervetulleita! 24-27 pelaajaa on optimimäärä. Varattu 6 pelikenttää.
Kilpailujen johtaja: Heikki Härkönen
Tiedotusvastaava: Heikki Härkönen
Ilm.os: www.osallistujat.com, jossa ”Valopäiden sulkapallokisat”. Varmistussalasanan saa tarvittaessa pyytämällä  heikki.harkonen(at)valosto.com.
Arvonta: Paikan päällä
Maksut: 10 euroa per pelaaja järjestelykulujen kattamiseksi. Maksu käteisellä paikan päällä.
Pallot: Victor, Suomen Valoteknillinen Seura hoitaa
Säännöt: Pelit pelataan nelinpelinä. Peliparit arvotaan, ja jokainen erä pelataan eri parin kanssa. Myös vastustajat arvotaan. Peliaika on noin kaksi tuntia, jolloin eriä tulee n. 8 kpl. Voitetusta erästä molemmat voittajat saavat yhden pisteen. Eniten pisteitä kahdessa tunnissa saanut pelaaja on Valopäiden Sulkapallokuningas tai -kuningatar. Tarkemmat säännöt sovitaan tarvittaessa paikan päällä.
Palkinnot: Kiertopalkinto, jonka ovat lahjoittaneet Suomen Valoteknillinen Seura, Ljuskultur (Ruotsi), Lyskultur (Norja), Dansk Center for Lys (Tanska) ja Ljóstæknifélag Íslands (Islanti)
Jälkipelit: Pidetään
Ohjelma: Vierailu ja tutustuminen Onnisen Valokatuun klo 14-15 Onninen Megaexpress, Joentaustankatu 3, 33330 Tampere – Pelit klo 15.45-18.30 – Palkintojenjako – Jälkipelit klo 19.30-22.00 (noin)
Viimeinen ilmoittautumispäivä: ILMOITTAUTUMISET HETI, kuitenkin viimeistään 22.4.2010; www.osallistujat.com, jossa ”Valopäiden sulkapallokisat”. Varmistussalasanan saa tarvittaessa pyytämällä  heikki.harkonen(at)valosto.com.