Valon Arkkitehtuuri

VALON ARKKITEHTUURI on ammattilaisille tarkoitettu valaistussuunnittelukoulutus, joka toteutetaan nyt toista kertaa. Osallistua voivat arkkitehdit, insinöörit, sisustusarkkitehdit ja muut suunnittelijat, jotka tarvitsevat työssään tietoa ja työkalut vaativaan valaistussuunnitteluun.

Koulutus keskittyy rakennusten ulko- ja sisäpuolisen valaistuksen sekä kaupunkitilan valaistuksen arkkitehtonisesti korkealuokkaiseen suunnitteluun. Tavoitteena on osata ratkaista kaunis ja toimiva valaistus taloudellisesti ja ekologisesti.

Ohjelma koostuu kahden päivän kuukausittaisista lähiopetusjaksoista, verkko-opinnoista, oheiskirjallisuudesta ja harjoitustöistä. Laajuus on 15 op, josta lähiopetusta yhteensä 20 päivää. Valon arkkitehtuuri on työn ohessa suoritettavaa maksullista täydennyskoulutusta.

Koulutusohjelman suunnitteluun ja opetukseen osallistuvat alan keskeiset asiantuntijat korkeakoulu- ja yritysmaailmasta sekä alan yhdistyksistä ja järjestöistä.

Hakea voi 27.10.2008 saakka. Lisätiedot ja hakuohjeet osoitteessa www.iade.fi/design Tiedusteluihin vastaa Elisabeth Pesola, puh. 050 469 1713, elisabeth.pesola(at)taik.fi. Taideteollinen korkeakoulu, Koulutus- ja kehittämispalvelut.