Japanilainen valaistusguru Kaoru Mende ensimmäistä kertaa Suomessa luennoimassa; Alvar Aalto -designseminaari Jyväskylässä 27.–28.8.2016

Kansainvälisen Alvar Aalto -designseminaarin MAXIMAL I MINIMAL ohjelma on varmistunut. Elokuussa järjestettävässä muotoilu- ja arkkitehtuuritapahtumassa kuullaan kahdentoista tämän hetken ajankohtaisimman muotoilijan sekä valmistajan ajatuksia suunnittelutyön laadusta ja vastuusta.

Designseminaarin lavalle nousee joukko maailmalla menestyneitä suunnittelijoita ja valmistajia. Yhtenä esiintyjänä on Suomessa ensimmäistä kertaa luennoiva japanilainen valaistusguru Kaoru Mende. Myös kaikille avoin Guerrilla Lighting -tapahtuma on ohjelmassa.

Tämän vuoden MAXIMAL I MINIMAL -teema on puheenvuoro laadukkaan muotoilun puolesta, jossa haastetaan osallistujat ja kaksitoista puhujaa pohtimaan suunnittelutyössä tehtäviä valintoja ja valintojen kestävyyttä.

Suomalaisten muotoiluopiskelijoiden ja tapahtuman puhujien yhteistyöprojektista syntynyt näyttely saa ensi-iltansa designseminaarissa.

Tapahtuman tuottaa Alvar Aalto -säätiö. Pääyhteistyökumppanina toimii Jyväskylän kaupunki.

Alvar Aalto -designseminaarin kotisivut:
www.alvaraaltodesignseminar.fi

Rekisteröitymiset (Early bird -hinnat 30.6.2016 asti)
www.alvaraaltodesignseminar.fi/tickets/