Suomen Valoteknillinen Seura etsii uutta puheenjohtajaa

Seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Tapio Kallasjoki on aikeissa luopua puheenjohtajan tehtävästä vuoden 2024 alusta. Siksi seura etsii uutta puheenjohtajaa, joka nimetään syksyllä marraskuussa pidettävässä vaalikokouksessa. Kokouksessa puheenjohtaja valitaan aina vuodeksi kerrallaan.

Puheenjohtajan tehtävä on luottamustehtävä, josta ei makseta muita korvauksia kuin vaalikokouksen määrittämä vuosipalkkio, joka viime vuodet on ollut 1300 euroa vuodessa. Seuran vaalilautakunta ja työvaliokunta kaipaavat nyt valaistusalasta innostuneita henkilöitä hakemaan tehtävää oheisen Lyyti-verkkolinkin kautta.

Hakijan tulee mielellään olla Suomen Valoteknillisen Seuran henkilöjäsen tai seuran yritys- tai yhteisöjäsenen palveluksessa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, miksi tehtävä sinua kiinnostaa ja miksi olisit hyvä valinta uudeksi puheenjohtajaksi. Jos et itse ole kiinnostunut tehtävästä, voit ehdottaa myös jotain muuta henkilöä, joka mielestäsi olisi sopiva kyseiseen tehtävään. Annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoa seuran toiminnasta:
Seuran tarkoitus
Seuran verkkosivut valosto.com

Hakemukset tai ehdotukset mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.9.2023 mennessä tästä verkkolinkistä, kiitos!