Ekskursio: Loviisan asuntomessut

Aika: La 5.8.2023 klo 9.30 – 16.30
Paikka: Tilausbussin lähtö klo 9.30 ja paluu noin klo 16.30; Kiasman tilausajopysäkki, Helsinki Mannerheimin patsaan edessä Mannerheimin aukio/ Kiasman tilausajopysäkki
Ekskursiolle voi tulla myös omilla kyydeillä. Kaikille Lyyti-ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ekskursio-ohjelma ennen tilaisuutta.

Suomen Valoteknillisen Seuran ekskursiolla tutustutaan Loviisan asuntomessuihin, messukohteisiin ja niiden valaistukseen. Opastetuilla kohdekäynneillä on mahdollisuus kuulla valaistustoteutusten yksityiskohdista.

Erikseen aikataulutettavat, osallistujille vapaaehtoiset opastetut kohdekäynnit tehdään kohteisiin, joiden valaistusten toteutuksessa ovat olleet mukana

  • LEDVANCE Oy (Talo LEDVANCE)
  • Airam Electric Oy Ab (Villa Aurora, Loviisan Majakka, Kannustalot ja Loviisan Majakka – Tiiskeri)
  • Signify Finland Oy (Villa Panelo)
  • Muut yritykset, jotka tarjoavat opastettua kohdekäyntiä tämän ekskursioilmoittautumisen yhteydessä (yritysten oppaat voivat halutessaan hyödyntää seuran tilausbussia)

Ekskursio on tarkoitettu Suomen Valoteknillisen Seuran henkilö- ja opiskelijajäsenille sekä seuran yritys- ja yhteisöjäsenten palveluksessa oleville henkilöille. Tervetulleita ovat myös seuran jäsenyyttä hakevat uudet jäsenet. Tilaisuus on avec, joten mukaan voi ottaa seuralaisen, perheen tai muuta matkaseuraa.

Ekskursio on muuten maksuton, mutta osallistujilta edellytetään omien messulippujen hankintaa.
Lippu.fi

Asuntomessujen verkkosivut

Messumatkan jälkeen halukkaille on jatkot Ravintola Vltavassa tai muualla.

Ilmoittautumiset viimeistään pe 28.7.2023 klo 10: Lyyti

Tervetuloa!