ValoLight jälleen 7.-11.9.2016 Habitaren kanssa – Showroom uusi ammattilaistapahtuma muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisille

Valaistuksen tapahtuma ValoLight järjestetään nyt seitsemännen kerran Habitaren yhteydessä 7.-11.9.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma tarjoaa tietoa valaistusuutuuksista ja valaistuksen trendeistä kaikille kiinnostuneille kuluttajille ja ammattilaisille aina valaistus- ja sisustussuunnittelijoista arkkitehteihin ja sähkösuunnittelijoista, kiinteistön omistajiin ja rakennuttajiin sekä isännöitsijöille ja alan opiskelijoille.

ValoLight sijoittuu ahead! hallin 6 Valobulevardille sekä Folk halliin 7, mistä löytyy lisäksi Suomen suosituimpia huonekalutoimijoita. Syksyn Habitare toivottaa kävijät tervetulleeksi täysin erilaiseen tapahtumaan.

Lue lisää www.valotapahtuma.fi

Uusi ammattilaistapahtuma muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisille

Showroom on Helsinki Design Weekin uusi muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaistapahtuma, joka tuotetaan yhteistyössä Habitaren yhteydessä. Showroom tarjoaa alan ammattilaisille ainutlaatuisen kokemuksen ja kohtaamispaikan palveluntarjoajien kanssa, ajankohtaista ohjelmaa ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Lue lisää uudesta tapahtumasta www.showroomfair.com

Ilmoittaudu ammattilaisena joko Habitaren/ValoLightin kävijäksi täällä
tai Showromin kävijäksi täällä.

Molemmilla rekisteröinneillä pääset ammattilaisena tutustumaan kaikkiin yhtäaikaisiin tapahtumiin.