Lux Helsinki 4.-8.1.2014

Lux Helsinki tarjoaa elämyksiä jokaiselle aistille vuoden pimeimpänä aikana lauantaista keskiviikkoon 4.-8.1.2014. Huikean visuaaliset valoteokset houkuttelevat ulos talviseen Helsinkiin. Valoteoksia nähdään eri puolilla Helsingin ydinkeskustaa sekä Kaapelitehtaalla, jossa nähdään ensi kertaa valotaiteen näyttely Lux IN. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen järjestää Helsingin kaupunki.

Valoteokset ovat nähtävillä päivittäin klo 17-22. Valotaiteen näyttely on avoinna klo 14-22. Tulisirkus Walkean esitykset ovat joka päivä klo 18.00 ja 19.30.

Oheisohjelmassa on mm. opastettuja kävelykierroksia eri kielillä, kaksi hyväntekeväisyyskahvilaa, Lux Helsinki ‐etuja helsinkiläisissä ravintoloissa sekä muita valaistuskohteita.

Keskiviikkona 8. tammikuuta klo 11-19 järjestetään Nykytaiteen museo Kiasman Kiasma-teatterissa kansainvälinen valotaiteen symposium Invisible light. Symposium on avoin kaikille kiinnostuneille ja sinne on vapaa pääsy. Symposiumiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tapahtuman kieli on englanti.

Lisätietoja:
www.luxhelsinki.fi
Symposiumin ohjelma 8.1.2014 (pdf)